Bookings & info

 / +31625554759

The Wrighters

Nienke en haar mannen brengen op eigen wijze een ode/tribute aan Lizz Wright.

Lizz Wright (Georgia, 1980) is een Amerikaanse zangeres die nu vooral bekend is in de jazz/soul scene. Ze maakt prachtige semi- akoestische soulvolle pop/jazz/folk songs.  Met een achtergrond in de gospel onderzocht ze met haar eerste plaat (Salt- 2003) de jazz, om vervolgens via de  pop en folk weer uit te komen bij de gospel op haar laatste plaat (Fellowship) in 2010. Wright heeft tot nu toe vier albums op haar naam staan. 

Vocals Nienke Caljouw I Keys Marius van den Brink I Bass Bart Soeters I Gitaar Gijs Batelaan I Drums Haye Jellema

Nienke & Marius

Een hecht duo dat elkaar feilloos aanvoelt en aanvult. Marius en Nienke delen hun liefde voor de muziek met hun publiek, aan de hand van hun favoriete liedjes van inspiratiebronnen zoals Rachelle Ferrell, Joni Mitchell, Dianne Reeves en Lianne la Havas. Met hun eigenzinnige en vrije arrangementen zetten ze een intieme performance neer die bij blijft.

Vocals Nienke Caljouw I keys Marius van den Brink

Nienke

Met intieme verhalen haalt ze haar publiek dichtbij.Om zich heen verzamelt ze muzikanten die net als zij houden van een eerlijke muzikale omgeving waarin rechtstreekse communicatie, subtiliteit en lyrische verhalen de boventoon voeren. 

Noem het jazz noem het pop; Nienke verkent de grenzen tussen verschillende stijlen en gebruikt haar eigen kleur als leidraad. 

Vocals Nienke Caljouw I Keys Marius van den Brink I Bass Bart Soeters I Drums Haye Jellema


Nienke zingt backing vocals bij:

Krystl

Krystl heeft een 3FM-Award in de kast, bracht duetten uit met Marco Borsato en Bløf, hoorde haar liedje ‘Golden Days’ terug onder een Martini-reclame en de jury van de Edison schreef dat ze ‘gezegend is met een indrukwekkende stem en meerdere muzikale talenten’, dus die Edison voor Beste Nieuwkomer was voor haar.
www.krystl.com

JAMIROVIBE

Jamiroquai tribute band.

De band Jamirovibe staat als uniek aangeschreven in Nederland. Een zo precies mogelijke benadering op zowel muzikaal aspect als de kenmerkende show eromheen. De band grotendeels uit professionals die een grote liefde voor de muziek van Jamiroquai delen.
www.jamirovibe.nl

Voor bookings en info

/ +31625554759